Kinë: PMI-ja e majit, rritje për herë të parë në dy muaj MJP: Kina nuk është rrezik, por mundësi! Xi Jinping-u nxit një mjedis më të mirë sportiv për fëmijët Ekuipazhi i anijes kozmike "Shenzhou-16" u takua me sukses me atë të "Shenzhou-15" në stacionin hapësinor 25 ushtarë të NATO-s dhe 52 serbë u plagosën nga përleshjet në Veri të Kosovës Ekuipazhi i anjes kozmike “Shenzhou 16” hyn në stacionin hapësinor Opinioni publik evropian i kushton vëmendje të madhe ndërmjetësimit të i dërguarit të posaçëm kinez për konfliktin Rusi-Ukrainë Xi Jinping thekson përpjekjet e përshpejtuara për të ndërtuar një vend lider në arsim Kina nisi ekuipazhin e ri për stacionin hapësinor Anija kozmike "Shenzhou-16" është më e sigurtë dhe më e besueshme Elon Musk: Programi hapësinor i Kinës është më i përparuar sesa shumica e njerëzve kuptojnë Kina planifikon të realizojë uljen hënore me ekuipazh para vitit 2030