• Video - Ish-presidenti brazilian: Duhet të forcohen marrëdhëniet me Kinën
• Infrastruktura e tipit të ri, rruga drejt të ardhmes
• Carrie Lam: disa vende zbatojnë standarde të dyfishta mbi çështjen e Hong Kong-ut
• Kryeministri kinez thekson lehtësitë për bizneset, duke nxitur gjallërinë e tregut
• Li Keqiang-u kërkon më shumë kanale financimi për bizneset e vogla
• Kina do të promovojë zbutjen e varfërisë me platformat digjitale
• Kina miraton vendimin për ligjet e sigurisë kombëtare në Hong-Kong
• Kina miraton Kodin Civil të parë të vendit
• Legjislatura e lartë e Kinës miraton Kodin e parë Civil të vendit
• Kina miraton vendimin lidhur me legjislacionin e sigurisë kombëtare për Hong-Kongun
• Komisioni Evropian propozon huazimin e 750 miliardë eurove si fond rimëkëmbjeje
• Xi Jinping-u: Populli ka epërsi
• Deputetët e AKP-së propozojnë hartimin e ligjit për imunitetet e huaja sovrane në Kinë
• Legjislacioni i sigurisë kombëtare pritet të stabilizojë ekonominë hongkongase
• Mjekësia Tradicionale Kineze duhet të përdoret më tej për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse
• Kina përpiqet të stabilizojë zinxhirin global të furnizimit
• Ulja e re e taksave në Kinë pritet të ndihmojë NVM-të pas COVID-19
• CMG: Ruajtja e sigurisë kombëtare në Hong-Kong është e padiskutueshme për Kinën
• Shpjegimet e ekspertëve për marrëdhëniet kino-evropiane
• Kina do t'i japë përparësi sivjet legjislacionit për shëndetin publik
• Kinë, pasuritë e bankave dhe kompanive të huaja të sigurimeve i kalojnë 5 trilionë juanët
• Rritje 11 % e trenave të mallrave Kinë-Europë në 2019-n
• Pse kjo delegate e përshëndeti presidentin me përkulje?
• Prova e parë klinike te njerëzit e vaksinës së COVID-19 tregon se ajo është e sigurt
• Margaret Chan: Lufta në mënyrë shkencore kundër COVID-19 kërkon kohë
• Kina: Duhet bashkëpunim global për të normalizuar zinxhirin industrial
• Xi thekson përsosjen e sistemit të shëndetit publik
• Wang: Kina dhe Evropa nuk duhet të jenë kundërshtarë sistemikë të njëri-tjetrit, por partnerë të gjithanshëm strategjikë
• Wang Yi: COVID-19 është armiku i përbashkët i Kinës dhe ShBA-së
• Kina vijon hapjen për të mbështetur rimëkëmbjen e ekonomisë botërore
1 2
Lajmet Kryesore