• Xi thekson analizimin e gjithanshëm, dialektik dhe afatgjatë të ekonomisë kineze
• Kina do të stalibizojë tregtinë e jashtme dhe investimet e huaja
• Hapet sesioni vjetor i Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës
• Kina, e vendosur në arritjen e objektivave të zhvillimit për vitin 2020
• Aeroporti i Shangait përuron mjediset për testimin e acidit nukleik
• Kinë, mbi 1 milion këshilla të mbledhura për Kodin Civil
• Zëdhënësi: Kina do të përmirësojë e forcojë sistemin ligjor për shëndetin publik
• Zëdhënësi: Legjislacioni i sigurisë kombëtare për Hong-Kongun, "shumë i domosdoshëm"
• Kinë, hapet sesioni vjetor i organit më të lartë të pushtetit shtetëror
• Hapet sesioni vjetor i Komitetit Kombëtar të Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez
• Hapet sesioni vjetor i Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez
• Kinë, nis sot sesioni vjetor i Konferencës Konsultative Politike
• Legjislatura e lartë e Kinës, konferencë shtypi në internet përpara sesionit vjetor
• Hapen këtë javë dy sesionet e Kinës
• Xi: Kina do të krijojë një qendër globale për përgjigje humanitare
• Kinë: Zyrtarët qeveritarë do të marrin pjesë me lidhje video në dy sesionet
• KKPPK-ja, platformë në internet për të mbledhur mendime për sesionin vjetor
• Organi më i lartë ligjvënës i Kinës do të hapë sesionin vjetor më 22 maj
• Kinë: Nis sesioni i Komitetit të Përhershëm të AKP-së
• Legjislatura e lartë e Kinës miraton projektvendimin për shtyrjen e sesionit vjetor
• Legjislatura e lartë e Kinës cakton sesionin e përdymuajshëm
• CMG-ja jep mbështetje mediatike për dy sesionet vjetore me teknologji 5G dhe 4K
1 2
Lajmet Kryesore