Kina miraton vendimin lidhur me legjislacionin e sigurisë kombëtare për Hong-Kongun

2020-05-28 17:17:08 CRI Komenti juaj Printoni

Kina miraton vendimin për legjislacionin e sigurisë kombëtare në Rajonin e Posaçëm Administrativ të Hong-Kongut.

Ligjvënësit e legjislaturës së 13-të të Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës votuan për të miratuar vendimin për krijimin dhe përmirësimin e sistemit ligjor dhe mekanizmave të zbatimit për të ruajtur sigurinë kombëtare në Rajonin e Posaçëm Administrativ të Hong-Kongut. (Albana)

Mrekulli
Lajmet Kryesore