• Xi bën thirrje për studimin dhe zbatimin e frymës së Kongresit
• MJK: Përfshirja e "Një brez, një rrugë" në Statutin e PKK-së, nxitje krijimit të komunitetit të fateve të përbashkëta të njerëzimit
• Xi-Putin zhvillojnë bisedë telefonike
• Kina zotohet për nxitjen e bashkëpunimit shumëpartiak
• Xi: Nxitim aktivisht ndërtimin e një komuniteti fatesh të përbashkët të njerëzimit
• Xi Jinping: Shoqëria e begatë do të realizohet në vitin 2020
• Xi: PKK-ja do të jetë vazhdimisht shërbyese popullit, pionier i kohës dhe shtyllë e kombit
• Xi, reforma e hapja janë çelësi për fatin e Kinës
• Xi Jinping: Epoka e re duhet parë në një kontekst të ri
• Xi Jinping zotohet të përmbushë zotimet e bëra
• Zgjidhen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së
• Xi Jinping-u rizgjidhet sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK-së
• Pekin, prezantohen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike
• Kongresi, delegatët miratojnë propozimin për vazhdimin e zhvillimit të gjelbër
• Ekspertët e huaj, optimistë për "epokën e re" të Kinës
• Presidiumi i Kongresit të 19-të të PKK-së miraton listat e kandidatëve
• Kongresi i 19, kinezët shpresojnë në një të ardhme më të bukur
• Reforma ushtarake e Kinës krijon kornizën e bashkëpunimit ndërkombëtar
• Kinë, papunësi urbane në nivel të ulët
• Zyrtari: PKK-ja ka ruajtur komunikimin me partinë verikoreane në pushtet
1 2 3 4 5 6
Lajmet Kryesore