Xi Jinping: Shoqëria e begatë do të realizohet në vitin 2020

2017-10-25 12:57:26 CRI Komenti juaj Printoni

Xi Jinping ritheksoi se deri në vitin 2020, Kina do të ndërtojë një shoqëri të përgjithsisht të begatë. Në rrugën e realizimit të këtij objektivi të përbashkët do të përfshihen të gjithë.

"Ne do të përfundojmë me vendosmëri misionin e zhdukjes së varfërisë dhe do të përmbushim premtimet e bëra. Do t'i përmbahemi objektivit të realizimit të jetesës së bukur të popullit, do ta vëmë popullin në qendër. Ne do të sigurojmë e përmirësojmë me punë jetesën e popullit për të forcuar pandërprerë lumturinë e sigurinë e qytetarëve dhe duke nxitur vazhdimisht pasurimin e përbashkët." tha Xi Jinping. (Fani/Albana)

Mrekulli
Lajmet Kryesore