• • Zhang Huamei, biznesmenia e parë e regjistruar në Kinë

    Në fakt, edhe vetë Zhang Huamei do ta mësonte një gjë të tillë shumë më vonë. Dhe atëherë nuk e mendonte se një ditë do të kishte kompaninë e vet. Ajo e nisi biznesin 38 vjet më parë ngaqë nuk kishte mundësi tjetër...
  • • Lai Meisong, shkollëlënësi që u bë miliarder

    Themeluesi dhe kryezyrtari ekzekutiv i kompanisë së postës së shpejtë "ZTO Express", Lai Meisong, nga një i ri që ndërpreu shkollën për shkak të varfërisë së familjes, është tani një ndër njerëzit më të pasur në Kinë...
  • • "Boao 2017", publikohet deklarata për globalizimin

    Në deklaratën për nxitjen e globalizimit, të publikuar në takimin vjetor të Forumit të Boao 2017, vihet në dukje se tani ekonomia botërore përballet me një presion të madh dhe antiglobalizimi e proteksionizimi janë në rritje...
  • • 

Lajmet Kryesore