Xi bën thirrje për studimin dhe zbatimin e frymës së Kongresit

2017-10-29 11:04:18 CRI Komenti juaj Printoni

Sekretari i përgjithshëm i PKK-së Xi Jinping u bëri thirrje anëtarëve të partisë të studiojnë dhe të zbatojnë frymën e Kongresit të 19-të.

Ai e bëri thirrjen të premten gjatë takimit të grupit të parë të punës të Byrosë Politike.

Xi tha se kuptimi i frymës së Kongresit është "detyra kryesore politike" për partinë dhe vendin.

Ai gjithashtu u bëri thirrje anëtarëve të PKK-së që të ndihmojnë për zhvillimin e socializmit me karakteristika kineze në epokën e re. (Leftion Peristeri)

Mrekulli
Lajmet Kryesore