Zgjidhen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së

2017-10-25 12:15:57 CRI Komenti juaj Printoni

Në sesionin e parë plenar të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës të legjislaturës së 19-të u zgjodhën Xi Jinping, Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning, Zhao Leji dhe Han Zheng si anëtarët e Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës. (Fani)

Mrekulli
Lajmet Kryesore