• Kina nuk do të ndalojë ritmet e përparimit
• Vëzhguesit vlerësojnë lart fjalimin e Xi-së mbi reformën dhe hapjen e Kinës
• Nga "të mos jemi ndryshe" në "të mos jemi njësoj"
• Xi Jinping: Kina s'mund të bëjë gabime në çështjet themelore
• Xi Jinping: Kina duhet të ngulë këmbë dhe të përmirësojë udhëheqjen e PKK-së
• Xi Jinping: Kina do të këmbëngulë tek zhvillimi i socializmit me karakteristika kineze
• Xi Jinping: Kina duhet të ngulë këmbë dhe të përmirësojë udhëheqjen e Partisë Komuniste të Kinës
• Xi Jinping: Kina do të këmbëngulet për zhvillimin e socializmit me karakteristikat kineze
• Xi Jinping: Nxitja e reformës e hapjes dhe socializmi me karakteristika kineze është një ndër tre çështjet historike në Kinën moderne
• 10 miq ndërkombëtarë dekorohen me Medaljen e Miqësisë së hapjes së Kinës
• Kina kremton solemnisht 40-vjetorin e reformës e hapjes me botën e jashtme
• Video/   40-vjetori i Reformës dhe Hapjes së Kinës
• Rekord të numrit të vizitorëve në Muzeun e Pallatit të Dimrit
• Jo magjia, po puna e zellshme 40-vjeçare e ka shndërruar Kinën në një burim force
• Nga e jashtëzakonshme në e zakonshme: Një histori mbi KFC-në në Kinë
• Ban Ki-moon: Reforma dhe Hapja e Kinës favorizon botën
• Botohet libri i presidentit kinez për nismën "Një brez, një rrugë"
• Zv.presidenti kinez: Kina do të përshtatet me globalizimin ekonomik
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Lajmet Kryesore