Rekord të numrit të vizitorëve në Muzeun e Pallatit të Dimrit

2018-12-17 10:18:09 CRI Komenti juaj Printoni

Numri i vizitorëve në Muzeun e Pallatit të Dimrit në Pekin këtë vit shënoi një rekort të lartë me mbi 17 milionë.

Të rinjtë dhe njerëzit e moshës së mesme zënë pjesën më të madhe të vizitorëve. 40 për qind ishin nën moshën 30vjeçare, 24 për qind të moshës 30 dhe 40 vjeçare dhe 17.5 për qind ishin midis 40 dhe 50 vjeç.

Nga viti 2012, Muzeu i Pallatit të Dimrit mirëpriti 100 milionë vizitorë. (Çang Çuo)

Mrekulli
Lajmet Kryesore