Nga "të mos jemi ndryshe" në "të mos jemi njësoj"

2018-12-19 18:06:08 CRI Komenti juaj Printoni

Veshja është si një dritare që tregon kulturën e një epoke. Një fjalë e urtë thotë se njeri ka nevojë për rroba dhe kali ka nevojë për shalë. Pas fillimit të Reformës dhe Hapjes në Kinë, me zhvillimin e shoqërisë dhe ndryshimin e konceptit për të bukurën, stili i veshjes së kinezëve ka pësuar një ndryshim të madh, duke u bërë një miniaturë e gjallë e pamjes së njerëzve gjatë 40 vjetëve të fundit.

 

Mrekulli
Lajmet Kryesore