Botohet libri i presidentit kinez për nismën "Një brez, një rrugë"

2018-12-12 11:04:17 CRI Komenti juaj Printoni

Në Kinë është botuar një përmbledhje me komente të presidentit kinez Xi Jinping mbi nismën "Një brez, një rrugë".

Libri përmban mbi 40 fjalime dhe komente publike të bëra nga udhëheqësi kinez që kur ai e shpalli këtë nismë në Kazakistan në shtator 2013.

"Një brez, një rrugë" synon të lidhë më tej Euroazinë dhe Afrikën, duke ringjallur një rrjet masiv rrugësh të lashta tregtare, si tokësore, ashtu edhe detare.(Vera)

Mrekulli
Lajmet Kryesore