• Tregu kinez, shans i çmuar për kompanitë botërore
• Shtohen përgatitjet për Ekspozitën Ndërkombëtare të Importit të Shangait
• Xi u kërkon vendeve të BRICS-it të ndërtojnë ekonominë e hapur
• Kinë-Afrikë e Jugut, konsensus mbi partneritetin e gjithanshëm
• Kinë, rritje e shpejtë e importeve të ushqimit
• Kina: "Një brez, një rrugë", asnjë rrezik krize borxhi
• Kina do të rrisë ekonominë reale për të stabilizuar punësimin
• Hainan, do të nisin fluturimet për 20 korridore të tjera ndërkombëtare këtë vit
• Kina i bën thirrje Australisë të marrë pjesë në nismën "Një brez, një rrugë"
• Tesla do të hapë fabrikë në Shangai, kapaciteti vjetor 500 mijë makina
• Thellimi i bashkëpunimit "16+1" do t'i japë energji të re zhvillimit të gjithanshëm të marrëdhënive kino-europiane
• Li Keqiang mbërrin në Sofje për vizitën zyrtare në Bullgari dhe Takimin e 7-të të Liderëve Kinë-EQL
• Kinë, Volkswagen përfitime të mëdha nga tregtia e lirë
• Kina, deklaratë në emër të rreth 140 vendeve për mbrojtjen e të drejtave të njeriut
• Kinë, Takimi i 20-të i liderëve Kinë-BE ofron drejtimin politik për zhvillim të marrëdhënieve kino-europiane
• Hapen për publikun kazermat ushtarake me rastin e 21-vjetorit të kthimit të Hong-Kongut në atdhe
• Qinghai, nis punën fabrika e baterive elektrike më e madhe në botë
• OKB-ja vlerëson arritjet e Kinës në reduktimin e varfërisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Lajmet Kryesore