Radio e Jashtme e Kinës
Video
Xi Jinping: Socializmi me karakteristika kineze hyn në epokën e re
LIVE
Zgjidhen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së
Në sesionin e parë plenar të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës të legjislaturës së 19-të u zgjodhën Xi Jinping, Li Keqiang, Li Zhanshu, Wang Yang, Wang Huning, Zhao Leji dhe Han Zheng si anëtarët e Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës...
Lajme
• Xi bën thirrje për studimin dhe zbatimin e frymës së Kongresit
• MJK: Përfshirja e "Një brez, një rrugë" në Statutin e PKK-së, nxitje krijimit të komunitetit të fateve të përbashkëta të njerëzimit
• Xi-Putin zhvillojnë bisedë telefonike
• Kina zotohet për nxitjen e bashkëpunimit shumëpartiak
• Xi: Nxitim aktivisht ndërtimin e një komuniteti fatesh të përbashkët të njerëzimit
• Xi Jinping: Shoqëria e begatë do të realizohet në vitin 2020
• Xi: PKK-ja do të jetë vazhdimisht shërbyese popullit, pionier i kohës dhe shtyllë e kombit
• Xi, reforma e hapja janë çelësi për fatin e Kinës
• Xi Jinping: Epoka e re duhet parë në një kontekst të ri
• Xi Jinping zotohet të përmbushë zotimet e bëra
• Zgjidhen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së
• Xi Jinping-u rizgjidhet sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK-së
• Pekin, prezantohen anëtarët e rinj të Komitetit të Përhershëm të Byrosë Politike
• Kongresi, delegatët miratojnë propozimin për vazhdimin e zhvillimit të gjelbër
• Ekspertët e huaj, optimistë për "epokën e re" të Kinës
• Presidiumi i Kongresit të 19-të të PKK-së miraton listat e kandidatëve
• Kongresi i 19, kinezët shpresojnë në një të ardhme më të bukur
• Reforma ushtarake e Kinës krijon kornizën e bashkëpunimit ndërkombëtar
më tepër>>>>>
Sondazh
Kultura

Ctrip, turistët kinezë jashtë vendit "rritje shpërthyese"
Drejtori ekzekutiv i agjencisë lider kineze të udhëtimeve online, Ctrip tha se turizmi i kinezëve jashtë vendit në dhjetëvjeçarin...
Ekonomia

Kina luan rol të rëndësishëm global për nxitjen e financës së gjelbër
Në Pekin është zhvilluar një seminar mbi financën e gjelbër, siç njihet ndryshme financimi i projekteve ekologjike dhe që e mbrojnë mjedisin...
Teknologjia

Ekspozitë për zhvillimin e 5-vjeçarit të fundit të Kinës
Link
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China