Radio e Jashtme e Kinës
Si mendojnë të huaj për Kinën?
• Ekskluzive:Presidenti shqiptar Ilir Meta, mik i Kinës
• Katër shpikjet e reja të mëdha të Kinës
• Hong Kongu, 20 vjet dëshmi bindëse për suksesin e parimit "një shtet, dy sisteme"
• Një brez, një rrugë nxitje për industrinë kineze të filmit
• Bujqësia urbane, xhunglat e betonit po kthehen në kopshte perimesh
• Shqipëria në Rrugën e Re të Mëndafshit
• Kina në vizionin e gazetares Flora Nikolla
• Sukses televiziv i dramës "Në emër të popullit", që trajton luftën e Kinës kundër korrupsionit
NoSuchKey The specified key does not exist. 6072F433E7E2A9323312CCBE zhy-yiicms-mutillanguage13.oss-cn-beijing-internal.aliyuncs.com albanian/1501/2017/07/27/ztblock/20161014064930.htm
Intervista
Komente
Kam bindjen e plotë, se ky vetbesim i Kinës, qendron mbi themele të sigurta, sepse është real!
I uroj popullit kinez për këtë arritje të madhe, duke ngritur në një shkallë më lartë forcën mbrojtëse të tij!
Si shqiptarë ndiej kënaqësi për çdo veprim që shpie drejt ripërtritjes së miqësisë ndermjet dy popujve. Uroj Kinën të zhvillohet më shpejt nga zemra!
Është kënaqësi të mësosh se po ringjallet miqësia ndermjet dy popujve dhe vendeve!
Dokumentarë
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China