Kina në vizionin e gazetares Flora Nikolla

2017-05-04 16:43:31 CRI Komenti juaj Printoni

Flora Nikolla, gazetare e njohur shqiptare, kryeredaktore e ATSH-së, drejtore ekzekutive e Albanian Excellence, gjatë qëndrimit të saj në Pekin, pjesë e një forumi ndërkombëtar të medias vizitoi dhe CRI Shqip.

Me një spontanitet të spikatur ajo bashkëbisedoi me gazetaren Eda Merepeza për këtë vizitë , për kontaktet shpirtërore dhe familjare me Kinën. Një vend të veçantë në këtë bisedë zë dhe vlerësimi për CRI shqip tashmë pjesë e aktualitetit mediatik shqiptar.

Mrekulli
Lajmet Kryesore