Radio e Jashtme e Kinës
Kryeministri Li rendit arritjet e bashkëpunimit Kinë-EQL
Lajme
• Dimension i ri në marrëdhëniet e mekanizmit "16 +1"
• Li Keqiang: Të shpejtohet ndërtimi i Autostradës Tokësore-Detare Kinë-Europë
• Kina dhe EQL-ja, hapa drejt epokës së re të bashkëpunimit
• Takimi i 6-të i kryeministrave të mekanizmit "16+1" harton planin e zhvillimit për të ardhmen
• '16+1', Shqipëria e gatshme të përfshihet në projekte kombëtare e ndër-rajonale
• Kryeministri Li rendit arritjet e bashkëpunimit Kinë-EQL
• Kryeministri kinez: "Bashkëpunimi 16+1" është pjesë e bashkëpunimit kino-europian
• Li Keqiang: dy masat e reja kineze për përkrahjen financiare ndaj platformës "16+1"
• Kryeministri i Kinës mbërrin në Budapest për Takimin "16+1"
• Li Keqiang nis për turin zyrtar në Hungari dhe Rusi
• Zyrtarët analizojnë rëndësinë e takimeve Kinë-EQL dhe të O.B. të Shangait
• Szydlo: Transporti, fusha më premtuese e bashkëpunimit Kinë-EQL
• Zyrtari i lartë i PK të Kinës nis dialogun politik Kinë-EQL në Rumani
• Biznese nga EQL pjesmarrëse në Panairin e Ningbosë
• Lituania: EQL mbështet angazhimin e qëndrueshëm me Kinën
• EQL: Vlerësime për mekanizmin e bashkëpunimit " 16+1"
• Përmbajtja Programit të bashkëpunimit Kinë-EQL të Rigës"
• Kryeministri kinez dhe homologë të tij flasin për rezultatet e Samitit Kinë-EQL
më tepër>>>>>

16 vendet e Evropës Qendrore e Lindore:

Shqipëria, Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia, Rumania, Bullgaria, Sllovenia, Kroacia, Serbia, Bonjë-Hercegovina, Maqedonia dhe Mali i Zi, Lituania, Letonia, Estonia.

Shqipëria
• '16+1', Kina e Shqipëria nënshkruajnë marrëveshje të reja
• Rezultate të pasur nga bashkëpunimit Kinë - Europa Qendrore e Lindore

Vitin e kaluar, u zhvillua takimi i krerëve të qeverive të Kinës dhe vendeve të Europës Qendrore e Lindore...

• Këshilltari ekonomik kinez: Bashkëpunim i frytshëm ekonomiko-tregtar
Vitet e fundit, me nxitjen e qëndrueshme të nismës "Një brez, një rrugë" dhe të mekanizmit të bashkëpunimit "16+1" midis Kinës dhe vendeve të Europës Qendrore e Lindore, Shqipëria, si një vend portual përgjatë Rrugës Detare të Mëndafshit në zonën e Mesdheut, është bërë një ndër destinacionet e parapëlqyera të investimeve kineze...
Link
Takimi i vitit 2016 Takimi i vitit 2015
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China