• ZTL në Shangai, shtohet numri i spitaleve të huaja
• Kina do të vijojë përmirësimin e politikës së importit të mallrave me pakicë përmes tregtisë elektronike ndërkufitare
• Kina: Nisma "Një brez, një rrugë" zhvillohet sipas parimeve tregtare
• Kinë, shtohet prania e kapitalit privat tek ndërmarrjet shtetërore
• Zëdhënësja: Ekonomia kineze në tetor ka funksionuar brenda një sfere të arsyeshme
• CIIE jep sinjal pozitiv, Gjermania dëshiron më shumë bashkëpunim me Kinën
• Vizitoni Ekspozitën e Parë Ndërkombëtare të Importit të Kinës
• Shangai: Mbyllet me sukses Ekspozita e Parë Ndërkombëtare e Importit
• CIIE, një platformë për praninë e kompanive shqiptare në tregun kinez
• Ekspozita Ndërkombëtare e Importit e Kinës, kompanitë shprehin dëshirën për të hyrë në tregun kinez
• Kina do të përshpejtojë ndërtimin e sistemit të mbrojtjes së pronësisë intelektuale
• Hapet Ekspozita e parë Ndërkombëtare e Importit e Kinës
• Kinë, shpallen politikat për të promovuar zgjerimin e Shangait dhe zonave të tjera
• Presidenti Xi paraqet propozime për hapjen e bashkëpunimin
• Xi Jinping-u: Hapja, simboli i dukshëm i Kinës së sotme
• Xi, thirrje për hapje dhe bashkëpunim për realizimin e zhvillimit të përbashkët
• Kina pritet të importojë 40 trilionë USD mallra dhe shërbimeve gjatë 15 viteve të ardhshme
• Ekspozita e Importit: Zhvillimi i Kinës, mundësi për botën
1 2 3
Lajmet Kryesore