Besoj se të gjithë e njohin melodinë e këngës "Jasemini". Kjo këngë e ka zanafillën nga provinca Jiangsu e Kinës më shumë se 400 vjet më parë. Në këtë këngë një vajzë lavdëron lulen e bardhë dhe aromatike të jaseminit.

Si u përhap kaq gjerësisht kjo këngë?