“E Premtja e Zezë" e këtij viti në të gjithë botën mund të ndikohet nga pandemia COVID-19, por pavarësisht ishte një rast i rëndësishëm për shumë konsumatorë dhe biznese, veçanërisht për disa marka norvegjeze dhe ambasadën norvegjeze në Kinë. Mbrëmjen e së enjtes, ambasada norvegjeze në Pekin zhvilloi një transmetim të drejtëpërdrejt të shitjes në internet për konsumatorët kinezë në një nga platformat kryesore të tregtisë elektronike të Kinës "Tmall". Ajo që ishte e veçantë nga kjo ngjarje është që ajo përdori mënyrën më të fundit të tregtisë elektronike në Kinë në vitin 2020, shitjet përmes transmetimit të drejtpërdrejt. Për më shumë: