Këshilltari i lartë i Qendrës së Kinës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve Lance Rodewald tha në një forum se përdorimi në disa raste urgjente i vaksinave kineze kundër COVID-19 është i arsyeshëm. Deri tani, të gjitha vaksinat duken të sigurta. Por përsa i përket afatit të vaksinave dhe efektit përfundimtar nevojitet një studim afatgjatë. (Li Huailiang/Albana)