Ceremonia e hapjes e Olimpiadës Dimërore të Pekinit 2022 ishte vërtet inovative, teknologjike, gjithëpërfshirëse dhe ekologjike. 5 unazat olimpike dolën jashtë nga akulli, duke nisur paradën e sportistëve të vendeve pjesëmarrëse, çka simbolizon thyrjen e pengesave dhe integrimin e njerëzve, duke u grumbulluar në Pekin.....