Përshëndetje, jam Skito. Fshati Olimpik Dimëror në Zhangjiakou të provincës Hebei të Kinës hyri të premten në funksionim. E dini si duket ky Fshat Olimpik dhe si është jeta e sportistëve aty? Ejani me mua ta vizitojmë.