Përpara presionit kolosal të qeverisë amerikane, Organizata Botërore e Shëndetësisë publikoi ditët e fundit një raport mbi hetimin e gjurmimit të burimit të COVID-19, por përfundimi i nxjerrë kësaj here ndryshon shumë nga raporti i publikuar para tre muajve. Njëkohësisht, edhe shkencëtarët dhe ekspertët që mohojnë teorinë e "daljes nga laboratori" kanë pësuar dhunë kibernetike, ndërhyrje, e madje edhe kërcënime për jetën. (Wang Lei/ Artan)