Aytuna ka rreth 1.4 milionë tifozë në platformën kineze të videove të shkurtra dhe publikon shpesh grimca nga e përditshmja e saj. Por videot e saj ndonjëherë shkaktuan konfuzion. Një herë ajo dhe e ëma blenë një fustan në një rrobaqepësi. Por kjo pamje në disa media perëndimore është ndryshuar në “punëtorë që bëjnë punë të detyruar”. Ajo shpesh ngre një pyetje të tillë: A është i ndryshëm Xinjiang-u që paraqet BBC-ja nga ai që jetoj unë?