U zhvillua mbrëmja artistike me rastin e Vitit të Ri në kuadër të Bashkëpunimit Kinë-Vende te Europës Qendrore e Lindore në qytetin Kunshan të provincës Jiangsu. Në premisën e zbatimit të masave të prandalimit të epidemisë, kjo gala krijoi një atmosferë me elemente kulturore të Kinës dhe vendeve të EQL-së. Për më shumë do të na flasë prezantuese Zana.