Vitet e fundit, gjithnjë e më shumë mallra europiane kanë hyrë në jetën e kinezëve. Në Zhengzhou, me fillimin nga funksionimi të linjës hekurudhore ndërmjet këtij qyteti dhe Europës, tryeza e banorëve të tij është pasuruar, ndërsa të ardhurat e sipërmarrjeve janë dyfishuar. Me t’u futur në supermaket, banorët duket sikur vizitojnë Europën.