Ekspozita Ndërkombëtare e Importit e Kinës në vitin 2020 pati një vëllim biznesi prej afro 72.6 miliardë dollarësh në kushtet e pandemisë.

Këtë vit do të mbahet edicioni i 4-t i ekspozitës.

Sipërfaqja e ekspozitës sivjet do ta kalojë atë të vitit të kaluar prej 360 mijë metrash katrorë.

Pjesëmarrja përsëri e 500 kompanive më të fuqishme botërore dhe e kompanive kryesore në sektorët e tyre do ta kalojë 80%.