Foto: VCG

Foto: VCG

Agjencia e sondazheve “Gallup” publikoi në uebsajtin e vet një raport sondazhi të martën, sipas të cilit 78 % e amerikanëve janë të pakënaqur me drejtimin e zhvillimit të vendit, dhe vetëm 21% janë të kënaqur.

Përveç kësaj, 42 % e amerikanëve e përshkruajnë gjendjen e ekonomisë amerikane si "të keqe" dhe 70 % besojnë se "gjendja e ekonomisë amerikane po përkeqësohet".