Të dielën në Serbi u votua për zgjedhjet parlamentare, presidenciale dhe ato lokale, njoftoi “Tanjug”.

Mbi 6.5 milionë qytetarë u ftuan të votojnë në zgjedhje në 8255 qendra votimi.

Votuesit zgjodhen mes 19 listave zgjedhore parlamentare dhe tetë kandidatëve për president.

Zgjedhjet u monitoruan nga vëzhgues vendas dhe të huaj.