Presidenti Xi Jinping ka theksuar vetëmbështetjen e Kinës në fushën e shkencës e të teknologjisë dhe zhvillimin më të pavarur dhe të sigurt të vendit.

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i bëri këto komente gjatë inspektimit të martën në Wuhan, kryeqendrën e provincës Hubei të Kinës Qendrore.(Zhan Dian/Artan)