VCG

VCG

Në ultësirën lindore të maleve Helan në Yinchuan, Ningxia, “Turandot Winery Town” është një projekt kyç për zhvillimin e industrisë së rrushit dhe verës, shkruan “Xinhua”.

Ai ka një sipërfaqe të planifikuar prej 3303 mu (rreth 220.2 hektarë) dhe një investim total prej 2.5 miliardë juanë (rreth 373.25 milionë dollarë amerikanë).

VCG

VCG

Qyteti krenohet me zhvillimin e integruar të mbjelljes së rrushit, prodhimit të verës dhe turizmit prej kulturës së verës.

Ultësirat lindore të maleve Helan në Ningxia konsiderohen si zona e artë për rritjen e rrushit. (Fatosi)

VCG

VCG