Foto: VCG

Foto: VCG

Kombinimi i anijes kozmike të ngarkesave Tianzhou-4 dhe një rakete transportuese Long March-7 Y5 është transferuar në zonën e nisjes Wenchang, njoftoi Agjencia Hapësinore e Kinës (CMSA), citon “Xinhua”.

Sipas CMSA, Tianzhou-4 do të lëshohet në të ardhmen e afërt në një kohë të përshtatshme.

Objektet dhe pajisjet në vendin e nisjes janë në gjendje të mirë dhe kontrolle të ndryshme të funksionit para nisjes dhe teste të përbashkëta do të kryhen siç është planifikuar, shtoi CMSA.