Me dizenjim të kujdesshëm, teknologji të re dhe programe tërheqëse, Grupit Mediatik i Kinës i ofroi të martën audiencës brenda e jashtë Kinës një gala mbresëlënëse me rastin e Festës së Mesvjeshtës, një festë e rëndësishme tradicionale kineze që kremtohet më 15 gusht të çdo viti sipas kalendarit hënor, dhe që ka temën e bashkimit familjar.

Shfaqjet e shumëllojshme artistike në gala

Fotot e Hënës, të bëra nga tre astronautët në stacionin hapësinor të Kinës “Tiangong”