• Wuhan , qyteti i dritës 2018YY05MM30DD
• Zhvillohet forumi për veprimtarinë "Lumi Jance me energji të re-Personalitetet e huaja shikojnë Wuhan-in" 2018YY05MM29DD
• Gëzim Podgorica: Wuhan-i është një qytet i paharrueshëm 2018YY05MM29DD
• Video/  Kinë, veprimtari promovuese për njohjen e Zonës së Re Xiongan nga bota 2018YY05MM29DD
• Kinë, mbi 100 filma do të pushtojnë ekranet e mëdha të kinemave në verë 2018YY05MM29DD
• Xi, thirrje që Kina të bëhet lider botëror në shkencë dhe teknologji 2018YY05MM29DD
• Kinë: Nis veprimtaria "Lumi Jance me energji të re --- Personalitetet e huaja shikojnë Wuhan-in" 2018YY05MM28DD
• Personalitetet e huaja: Bravo, Wuhan! 2018YY05MM28DD
• Kina e India nisin bashkëpunimin e industrisë së IT-së 2018YY05MM28DD
• Ditët impresionuese në Hefei 2018YY05MM26DD
• Nis veprimtaria "40-vjetori i Refomës dhe i Hapjes - Personalitetet e huaja shikojnë Hefei-n" 2018YY05MM25DD
• Gezim Podgorica: Hefei është një bazë industriale e teknologjisë së lartë në Kinë 2018YY05MM25DD
• Intervista me drejtorin e ATSH-së, z.Gëzim Podgorica 2018YY05MM22DD
• Konferenca Botërore 2018 për Industrinë "VR" do të mbahet në Nanchang, Kinë 2018YY05MM21DD
• Thellimi i bashkëpunimit tregtar Kinë-ShBA përputhet me kërkesat e globalizimit 2018YY05MM21DD
• Kina, pjesëmarrëse aktive në trajtimin e shëndetit global 2018YY05MM21DD
• Kinë: Kongresi Botëror i Inteligjencës diskuton lidhur me AI-në 2018YY05MM17DD
• Kinë, prodhimi industrial në prill u rrit 7% 2018YY05MM15DD
• Dimension i ri në marrëdhëniet e mekanizmit "16 +1" 2017YY11MM29DD
Lajmet Kryesore