Radio e Jashtme e Kinës
• ZTL në Shangai, shtohet numri i spitaleve të huaja
• Kina do të vijojë përmirësimin e politikës së importit të mallrave me pakicë përmes tregtisë elektronike ndërkufitare
• Kina: Nisma "Një brez, një rrugë" zhvillohet sipas parimeve tregtare
• Kinë, shtohet prania e kapitalit privat tek ndërmarrjet shtetërore
• Zëdhënësja: Ekonomia kineze në tetor ka funksionuar brenda një sfere të arsyeshme
• CIIE jep sinjal pozitiv, Gjermania dëshiron më shumë bashkëpunim me Kinën
• Vizitoni Ekspozitën e Parë Ndërkombëtare të Importit të Kinës
• Shangai: Mbyllet me sukses Ekspozita e Parë Ndërkombëtare e Importit
• CIIE, një platformë për praninë e kompanive shqiptare në tregun kinez
më tepër>>>>>

ZTL në Shangai, shtohet numri i spitaleve të huaja
Pamja e Shangait
Video

• Vizitoni Ekspozitën e Parë Ndërkombëtare të Importit të Kinës

• Video/  Lagarde vlerëson përparimin e reformës në Kinë

• Video/   Banka Botërore vlerëson suksesin e zbutjes së varfërisë në provincën Guizhou të Kinës

• Video/   Drejtori i OBT-së përgëzon rolin e Kinës në tregtinë globale

• Video/  Hapet Ekspozita e parë Ndërkombëtare e Importit e Kinës

• Video/   Të dhënat e mëdha, në bazë të fuqisë blerëse të kinezëve

• Video/  Takohemi në Ekspozitën Ndërkombëtare të Importit në Shangai!

• Intervistë me kryetaren e partisë së Lëvizjes Socialiste për Integrim të Shqipërisë, Monika Kryemadhi (Pjesa II)

• Intervistë me kryetaren e Partisë së Lëvizjes Socialiste për Integrim të Shqipërisë, Monika Kryemadhi (Pjesa I)

• Video/  Nata e Shangait, ana tjetër e qytetit organizues të Ekspozitës Ndërkombëtare të Importit të Kinës
Fokus
Ekspozita e Importit, i gjithë globi përpiqet të hyjë në tregun kinez
Në botën e sotme është vështirë të gjesh një tjetër vend si Kina, që ka një shtresë të mesme prej 400 milionë vetash dhe një treg konsumi prej afro 1.4 miliardë banorësh.
Monika Kryemadhi kryesoi delegacionin e LSI-së në Kinë

Kryetarja e LSI-së znj.Monika Kryemadhi kryesoi delegacionin e saj në Kinë nga data 29 tetor deri më 2 nëntor. Gjatë vizitës së saj, znj.Kryemadhi u takua me kreun e Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të PKK-së, Song Tao...

"Një brez, një rrugë", të dhënat e mëdha tregojnë pesë vendet me mjedis më të mirë për investime
Për të pasqyruar mjedisin e investimeve të vendeve përgjatë "Një brez, një rrugë", Qendra e të Dhënave të Mëdha pranë Qendrës Kombëtare të Informacionit për "Një brez, një rrugë" ka publikuar treguesin e posaçëm për mjedisin e investimeve, duke vlerësuar 71 vende përgjatë...
Rrotat e trenit të shpejtësisë së madhe "Made in China" eksportohen në Gjermani
Ditët e fundit, 160 rrota për trenat me shpejtësi të madhe, të prodhuara nga grupi hekurudhor "Magang" i Ma'anshan-it, janë transportuar në Gjermani dhe janë gati për montim. Kjo është hera e parë që rrotat e trenit me shpejtësi të madhe të prodhimit kinez eksportohen jashtë Kinës dhe...
Kina vendos të zgjerojë importet, një "rrymë e kthjellët" për ekonominë botërore
Nëse kufizimi i importeve nga pala amerikane është një "rrymë e turbullt", zgjerimi i importit të Kinës është "rryma e kthjellët"...
Faqja zyrtare e Ekspozitës
Link
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China