Video/  Nata e Shangait, ana tjetër e qytetit organizues të Ekspozitës Ndërkombëtare të Importit të Kinës

2018-11-01 14:08:39 CRI Komenti juaj Printoni

Nga 5 deri më 10 nëntor do të zhvillohet në Shangai Ekspozita Ndërkombëtare e Importit e Kinës. Mbi 3 000 kompani nga 130 vende të ndryshme do të shfaqin produktet e tyre më të mira në këtë ekspozitë.

Qyteti organizues Shangai do të mirëpresë të gjithë mysafirët me pamjen e mrekullueshme të tij gjatë ditës dhe dritat e neonit netëve. (Li Huailiang)

Mrekulli
Lajmet Kryesore