Koha e Presidentit Xi në San Françisko(Pjesa 3, Takimi përtej oqeanit)
2023-11-17 22:56:19

Në mbrëmjen e së mërkurës sipas orës lokale, Presidenti Xi Jinping mori pjesë në një banket mirëseardhjeje të organizuar bashkërisht nga grupet amerikane të miqësisë në San Françisko të SHBA-së.

Miq nga Iowa-s, Kuling, veteranë të Tigrave Fluturues, pasardhës të gjeneralit Stilwell, etj., që kanë shkruar histori  pozitive të shkëmbimeve miqësore midis Kinës dhe Shteteve të Bashkuara, u mblodhën së bashku me qindra anëtarë të qeverisë amerikane, grupe miqësie dhe përfaqësues nga sferat e tjera të jetës dhe ndoqën fjalimin e Presidentit Xi Jinping.