Banorë dhe emigrantë kinezë në ShBA mirëpresin ardhjen e presidentit Xi
2023-11-15 06:58:31

Shumë banorë dhe emigrantë kinezë në ShBA presin në rrugë nga aeroporti deri në hotelin ku akomodohet presidenti Xi Jinping për të shprehur mirëseardhje.

Banorët dhe emigrantë kinezë në ShBA presin në rrugë nga aeroporti deri në hotelin ku akomodohet presidenti Xi Jinping për të shprehur mirëseardhje.