• Filloi punën linja hekurudhore SGR nga Mombasa në Nairobi
• Programi kulturor "Tregimet e Rrugës së Mëndafshit" jep premierën në Romë
• Kina, investuesi më i madh në Gjermani për 3 vjet radhazi
• Varshavë, zhvillohet takimi i kryeparlamentarëve të vendeve të EQL-së
• Mbyllet Forumi "Një brez, një rrugë"
• Xi: Forumi "Një brez, një rrugë", arritje pozitive
• Xi Jinping, thirrje për koordinim të politikave dhe bashkëpunim praktik në "Një brez, një rrugë"
• Bashkësia Ndërkombëtare vlerëson fjalimin e presidentit Xi në çeljen e forumit "Një Brez, Një Rrugë"
• Pekin, tryezë e rrumbullakët e udhëheqësve pjesëmarrës në Forumin "Një brez, një rrugë"
• Kinë, rezerva e qelizave hemopoietike (AHST) i kalon mbi 2.3 milionët
• Sistemi i transportit rrugor në Kinë do t'i japë nxitje tregtisë
• 1/2 e ndërmarrjeve shtetëtore kineze, pjesë e "Një brez, një rrugë"
• WIPO: Nisma "Një brez një rrugë", shans për ekonomitë e reja
• Presidenti grek i uron sukses forumit për "Një brez, një rrugë"
• Bachelet: Forumi për "Një brez, një rrugë", një mundësi e mirë për Kilin
• Studiuesi, nisma "Një brez, një rrugë" duhet t'u sjellë përfitime njerëzve të zakonshëm
• "China Mobile" ul tarifat e roaming për vendet e "Një brez, një rrugë"
• Presidenti Xi Jinping dhe "Një brez, një rrugë"
• Nënshkruhet marrëveshje mbi thellimin e bashkëpunimit hekurudhor Kinë-Europë
• Kina, bursa të posaçme për studentët e vendeve përgjatë "Një brez, një rrugë"
1 2
Lajmet Kryesore