Rezervat valutore të Kinës arrijnë në 3.2224 trilion dollarë
2024-07-08 16:15:49

foto nga CFP

foto nga CFP

Rezervat valutore të Kinës qëndruan në 3.2224 trilion dollarë në fund të qershorit 2024, treguan të dhënat zyrtare të dielën, njofton CGTN.

Shuma u tkurr me 0.3 për qind krahasuar me muajin e kaluar, tha Administrata Shtetërore e Këmbimit të Valutave (SAFE).

Ajo ia atribuon rënien ndikimit të kombinuar të përkthimit të monedhës dhe ndryshimeve të çmimeve të aktiveve.(Fatosi)