Ministri i Punëve të Jashtme i Tajlandës Maris Sangiampongsa do të vizitojë në Kinë
2024-07-06 16:30:00

Ministria e Jashtme e Kinës

Ministria e Jashtme e Kinës

Me ftesë të anëtarit të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së dhe ministrit të Jashtëm Kinez Wang Yi, Ministri i Punëve të Jashtme i Tajlandës Maris Sangiampongsa do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Kinë dhe do të bashkëkryesojë takimin e dytë të Mekanizmit të Konsultimit ndërmjet Ministrave të Punëve të Jashtme të Kinës dhe Tajlandës nga 9 deri më 10 korrik.(Xu Guang)