Wang Yi uron Caspar Veldkamp për zgjedhjen si Ministër i Jashtëm i Hollandës
2024-07-03 16:30:25

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të martën, Ministri i Jashtëm i Kinës Wang Yi i dërgoi një mesazh urimi Caspar Veldkampit për zgjedhjen e tij si Ministër i Jashtëm i Hollandës.

Wang Yi u shpreh në mesazh se Hollanda është një partnere e rëndësishme e bashkëpunimit të Kinës në BE. Nën situatën e ndërlikuar ndërkombëtare, zhvillimi i bashkëpunimit Kinë-Hollandë përputhet me interesat e përbashkëta të dy vendeve dhe është në favor të paqes, stabilitetit dhe lulëzimit botëror. (Fani)