Li Qiang do të marrë pjesë në Konferencën Botërore të AI-së dhe Takimin e Nivelit të Lartë për Qeverisjen Globale të AI-së
2024-07-02 20:49:39

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Kryeministri kinez Li Qiang do të marrë pjesë dhe do të mbajë një fjalim kryesor në ceremoninë e hapjes të Konferencës Botërore të AI-së për vitin 2024 dhe Takimit të Nivelit të Lartë për Qeverisjen Globale të AI-së, të enjten në Shangai, njoftoi të martën zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme Mao Ning. 

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Foto nga VCG