Xi Jinping largohet nga Pekini për të marrë pjesë në Takimin e 24-të të Këshillit të Kryetarëve të Vendeve Anëtare të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait dhe për të zhvilluar një vizitë shtetërore në Kazakistan dhe Taxhikistan
2024-07-02 10:27:00

Foto nga VCG

Xi Jinping u largua të martën nga Pekini për të marrë pjesë në Takimin e 24-të të Këshillit të Kryetarëve të Vendeve të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait dhe për të bërë një vizitë shtetërore në Kazakistan dhe Taxhikistan.