Koha për të lexuar: Aktivitete argëtuese për pushimet verore
2024-07-01 17:13:53

foto nga

foto nga “shanghai.gov.cn”

Me ardhjen e korrikut dhe fillimin e pushimeve verore, Festivali i Përrallave të Shangait 2024 do të prezantojë qur rreth 200 aktivitete leximi, shkruan China Daily. Festivali i përrallave të Shangait të këtij viti, me temë "Aventurat e leximit", do të ofrojë 48 hapësira të reja leximi miqësore për fëmijët në të gjithë qytetin. Festivali synon të ofrojnë një përvojë të pasur leximi për fëmijët dhe adoleshentët.(Fatosi)