Xi thekson përmirësimin e sistemeve për qeverisjen e plotë dhe rigoroze të Partisë
2024-06-28 12:16:47

Xi Jinping, sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK), theksoi përmirësimin e sistemeve për zbatimin e qeverisjes së plotë dhe rigoroze mbi Partinë.

Xi i tha këto të enjten kur drejtoi një sesion studimi kolektiv të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së. (Wang Lei/ Artan)