Udhëheqja e PKK do të mbajë pleniumin me temën e reformave në 15-18 korrik
2024-06-27 18:18:31

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Partia Komuniste e Kinës (CPC) do të mbledhë Seancën e Tretë Plenare të Komitetit të 20-të Qendror më 15 korrik në Pekin.

 

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Pleniumi, i cili do të shqyrtojë kryesisht çështje që lidhen me thellimin e mëtejshëm të reformës dhe avancimin e modernizimit kinez, do të zgjasë deri më 18 korrik, sipas një takimi të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK të enjten.

 

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Xi Jinping, Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të PKK, kryesoi mbledhjen e së enjtes.