Xi Jinping do të marrë pjesë në mitingun me rastin e 70-vjetorit të publikimit të Pesë Parimeve të Bashkëekzistencës Paqësore
2024-06-25 11:24:26

Foto nga CFP

Të martën, zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme Hua Chunying, njoftoi se më 28 qershor do të zhvillohet në Pekin mitingu përkujtimor me rastin e 70-vjetorit të publikimit të Pesë Parimeve të Bashkëekzistencës Paqësore.

Presidenti i Kinës Xi Jinping do të marrë pjesë në miting dhe do të mbajë një fjalim. (Fani)